با طراحی این موتورسیکلت متعادل هیچ‌ وقت زمین نمی‌خورید

جالب ترین موتور سال عنوانی است که می توان به این موتور متعادل داد. موتوری که بخاطر ارگونومی و طراحی خاص خود سوار را تحت هیچ شرایطی زمین نمی زد. جالب است بدانید این موتور توانایی حفظ تعادل حتی به صورت خودکار را نیز داراست.

یکی از جالب ترین و البته کاربردی ترین موتور های طراحی شده تا کنون این موتور می باشد! اگر شما از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به موتورسواری دارند، ولی از عدم وجود تعادل در این وسایل می ترسید، پیشنهاد می کنیم نگاهی به موتور GyroCycle بیاندازید. این موتورسیکلت که توسط شرکت Thrustcycle Enterprisess ساخته شده است، می تواند تعادلش را با استفاده از چرخ لنگر یا همان فلای‌ویل به صورت ایستاده نگه دارد.

فلای‌ویل‌هایی که در موتور GyroCycle قرار گرفته‌اند، یک اثر ژیروسکوپی تولید می‌کنند؛ یعنی نه تنها این موتور می‌تواند پس از رد شدن از پیچ‌ها، خودش را به بالا برگرداند، بلکه حتی اگر حرکت نمی‌کنید، این موتور نمی‌افتد؛ البته به شرط اینکه موتور را خاموش نکنید.

شرکت Thrustcycle قبلا هم دو نمونه‌ی اولیه ساخته بود که نیازی نداشتند تا موتورسوار پای‌اش را به هنگام ایستادن، روی زمین نگه دارد. در حالی که موتورهای قبلی این شرکت یک کابین بسته داشتند که موتورسوار وارد آن‌ها می‌شد، موتور GyroCycle از نظر ظاهری هم کاملا شبیه به موتورسیکلت‌های معمولی است.

این موتور در سال میلادی آینده به بازار عرضه می شود. «کلاید ایگاراشی»، موسس شرکت Thrustcycle، گفته است که موتور جدید آن‌ها موتوری الکتریکی خواهد داشت؛ موتوری که توسط شرکت Zev ساخته می‌شود. یک باتری لیتیومی با قدرت ۸۵۰۰ وات هم روی این موتور نصب خواهد شد. موتور GyroCycle می‌تواند با حداکثر سرعت ۱۲۱ کیلومتر در ساعت حرکت کند. میزان فاصله‌ای که موتور GyroCycle می‌تواند با یک بار شارژ طی کند، ۱۳۰ کیلومتر است.

 

می توانید ویدیو کوتاهی از نسخه ابتدایی جالب ترین موتور سال را در پایین ببینید:

1 دیدگاه برای “با طراحی این موتورسیکلت متعادل هیچ‌ وقت زمین نمی‌خورید

  1. محمدرضا سیستانی گفته:

    با سلام ، چه خوب بود که از اختراع خودروی اقتصادی ، ملی که باعث کاهش مصرف سوخت ، آلودگی هوا ، ترافیک ، جای کم برای پارکینگ و … میشود . در عمل و نه در حرف مورد حمایت دولت قرار میگرفت . برای دریافت اطلاعات بیشتر با تایپ کلمات ( موج مخترع اصفهانی ) در گوگل به کلیات آن پی ببرید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *